DESPRE NOI

null
Deli-Trans Suceava (7)

DELI TRANS Srl Suceava

    Este o societate comerciala care a fost infiintata inca din anul 2003, de
catre d-l Vasiliu, un investitor cu o vasta experienta in categoria transportului rutier de marfuri in traficul international si intern.
    La inceput, managerul firmei si-a inceput aceasta cariera ca un conducator auto, apoi in anul 1998, a cumparat un autotractor MAN 3 dar si o semi-remorca cisterna Schwartzmüller, pornind pe cont propriu, efectuand apoi transport de produse petroliere.
    Urmand ca in anul 2003, datorita banilor stransi, a cumparat inca un MAN TGA si o semiremorca Krone, mutandu-se asftel pe o alta ramura a transportului de marfuri, mai exact transportul international de marfuri generale. Apoi a urmat o perioada de functionare cu o evolutie extraordinara, datorita unor valori si principii strict definite si conturate: profesionalism, calitate, siguranta, performanta si nu in ultimul rand, flexibilitate.
    Datorita acestor calitati, atat partenerii cat si clientii nostri se bucura de servicii extrem de calitative.
    Avem o flota formata din camioane Mercedes Actros si MAN TGX, cu motoarele EURO 5, EURO 5-EEV si EURO 6, echipate cu sisteme de monitorizare flota prin GPS.
    Discutiile cu conducatorii auto, care in acelasi timp au si multa experienta, fiind specialisti, se face in timp real datorita unui sistem informatic inovator, incluzand un management personalizat al unor servicii date avand un sistem integrat de urmarire prin satelit dar si o infrastructura de ultima generatie.
    Datorita acestori lucruri este posibil ca in orice clipa sa oferim clientilor si partenerilor nostri informatii clare cu referire la marfurile transportate si chiar pozitia camioanelor.
    Echipa noastra care este responsabila cu monitorizarea activitatii intregii flote de camioane, are in componenta sa oameni tineri, profesionisti, intr-o activitate continua de comunicare dar si o permanenta vointa de perfectionare.