Transport intern si international

Despre noi

Societatea comerciala DELI TRANS Srl Suceava, a fost infiintata  in anul 2003  de domnul Vasiliu , investitor cu o experienta bogata in domeniul transportului rutier de marfuri in trafic intern si international.

Managerul firmei si-a inceput cariera ca si conducator auto la inceput, dupa care in anul 1998,  a achizitionat, un autotractor MAN 3 si o semiremorca cisterna Schwartzmüller, incepand pe cont propriu sa efectueze transport de produse petroliere.

In anul 2002, ca urmare a banilor economisiti a achizitionat inca un MAN TGA si o semiremorca Krone, trecand astfel pe o alta ramura a transportului de marfa, si anume transportul international de marfuri generale. Urmand o perioada de functionare cu evolutie ascendenta, pe baza unor principii si valori strict conturate si definite: calitate, profesionalism, flexibilitate, siguranta si nu in ultimul rand, performanta.

Toate acestea au dus la increderea partenerilor si clientilor nostri prin serviciile de calitate oferite.

Flota noastra este formata din camioane marca Mercedes Actros si MAN TGX, cu motoare EURO 5, EURO 5-EEV si EURO 6, echipate cu sisteme de monitorizare flota prin GPS.

Comunicarea cu conducatorii auto, de altfel specialisti cu multa experienta, este asigurata in timp real  printr-un sistem informatic inovator, care include un management personalizat al serviciilor oferite avand in dotare un sistem integrat de urmarire prin satelit si o infrastructura informatica de ultima generatie. Toate acestea fac posibil ca in orice moment sa oferim partenerilor si clientilor nostri informatii exacte referitoare la marfurile transportate si pozitia camioanelor.

Echipa noastra, care monitorizeaza activitatea intregii flote de camioane este formata din oameni tineri, adevarati profesionisti, aflati intr-o activitate permanenta de comunicare si intr-o permanenta dorinta de perfectionare.

5

Contact

SC Deli Trans SRL

Cod postal : 720158
Loc. Suceava, Jud. Suceava, Romania

T: 0040 371 408 202;
F: 0040 230 579 360
E: planning@deli-trans.ro

deli1